يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 24 آذر 1400
کد 139591

منصوری: تسریع و تسهیل حمل و نقل استان تهران با پروژه بندر خشک آپرین/ ‌فاز‌ اول این پروژه در اسرع وقت عملیاتی شود

استاندار تهران گفت: ‌فاز‌ اول پروژه بندر خشک آپرین که استقرار گمرک و مجموعه راه آهن و شروع فرایند تحویل گرفتن کالا و باراندازی و ترخیص است باید در اسرع وقت عملیاتی و پیاده کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ محسن منصوری ‌در حاشیه بازدید از بندر خشک آپرین‌ با اشاره به اينکه این بندر از پروژه های مهمی است که منطقه ویژه ‌اقتصادی‌ محسوب می شود، اظهار داشت: هدف از تاسیس این بندر خشک تحول‌ در سامانه حمل و نقل و ترانزیت و جابه جایی بار و کالا در سطح استان تهران است.
 
وی ادامه داد: یکی از ‌بارانداز‌ های اصلی استان تهران در این منطقه شکل گرفته است که با اجرای این طرح حوزه حمل و نقل بار تسهیل و تسریع‌ خواهد شد.
 
استاندار تهران با بیان اینکه متاسفانه برنامه ریزی زمان‌ بندی این طرح طبق برآورد اولیه پیش نرفته و سبب تاخیر در اجرای پروژه شده، عنوان کرد: طی مذاکره با اداره کل راه آهن ‌گمرک‌، نماینده مجلس و رئیس گمرک کل کشور و بنا به مذاکره های قبلی با ‌وزیر‌ اقتصاد، در اسرع وقت این پروژه تکمیل می شود.
 
منصوری سپس گفت: دستاورد اصلی پروژه بندر ‌خشک‌ آپرین ایجاد ‌اشتغال‌ ویژه است که طی آن در فاز اول سطح وسیعی از اشتغال با حدود 5 هزار نیروی ‌مستقیم‌ و ‌غیرمستقیم‌ ایجاد خواهد شد و هم از لحاظ اقتصادی یکی از ‌گره‌ های اصلی استان باز می شود.
 
وی بیان کرد: در  مباحث ‌انتقال‌ بار از مجموعه های جنوبی کشور از بنادر مشکلاتی را داریم که با احداث این بندر خط راه آهن مستقیم وارد این ‌بندر‌ خشک شده و بسیاری از کالاهای اساسی را می‌توانیم مستقیم وارد این پایانه کنیم و از اینجا به استان تهران و ‌مراکز‌ اصلی کشور منتقل کنیم.
 
استاندار تهران خاطرنشان کرد: شاید تکمیل این پروژه چندیدن سال به طول انجامد، منتها ‌فاز‌ اول که استقرار گمرک و مجموعه راه آهن و شروع فرایند تحویل گرفتن کالا و باراندازی و ترخیص است باید در اسرع وقت عملیاتی و پیاده کنیم و سپس طرح های توسعه را دنبال کنیم.
 
انتهای پیام/

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 24 آذر 1400
  • ساعت 11
  • توسط علی حسین زاده/سردبیر استانداری تهران
  • تعداد بازدید 0
نظرات شما
captcha refresh
Aa