پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 8 آذر 1400
کد 139444

توزیع 1000 بسته معیشتی کمک‌ مومنانه در شهرستان دماوند همزمان با گرامیداشت هفته بسیج سال 1400

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند از اهدای 100 بسته معیشتی کمک‌ مومنانه به خانواده‌های نیازمند ندامتگاه دماوند خبر داد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، سرهنگ غلامرضا نجفی در این خصوص اظهار داشت: در هفته بسیج سال جاری در شهرستان دماوند برنامه‌های متعددی پیش بینی و اجرا شد که یکی از مهم‌ترین آنها ارائه خدمات و اقدامات جهادی است.

 

وی افزود: برخی از اقدامات و فعالیت‌های جهادی شامل تهیه و توزیع بیش از 1000 بسته معیشتی بود که بین اقشار و محلات مختلف از جمله در رودهن، مهرآباد، چشمه اعلا، محلات گیلاوند و دماوند، آبسرد و کیلان توزیع شد.

 

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند گفت: این بسته‌های معیشتی در بین اقشار مختلف نیازمندان همچون خانواده‌های نیازمند زندانیان با همکاری کانون حمایت از زندانیان توسط دفتر بسیج جامعه زنان سپاه شهرستان دماوند توزیع شد که برای این اقشار بیش از 100 بسته معیشتی اهدا گردید.

انتهای پیام/

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 8 آذر 1400
  • ساعت 10
  • توسط سعید خانی /فرمانداری شهرستان دماوند
  • تعداد بازدید 0
نظرات شما
captcha refresh
Aa