معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران وضعیت رشد قابل توجه خدمات زیرساختی شهرک های صنعتی استان تهران در یک سال اخیر را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ حشمت اله عسگری در جلسه کمیته اقدام اقتصادی و مقابله با تحریم ها اظهار داشت: خدمات زیرساختی در شهرک های صنعتی استان تهران در طی دو سال گذشته در قیاس با چهار دهه اخیر بی نظیر بوده است.
وی عنوان کرد: در طی دو سال گذشته 670 مگاوات به ظرفیت برق شهرک های صنعتی استان افزوده شده در حالی که این ظرفیت در طول سی سال گذشته 600 مگاوات بوده است و تا 20 سال آینده از لحاظ تامین برق شهرک های صنعتی استان با مشکلی مواجه نخواهند بود.
معاون اقتصادی استاندار تهران ظرفیت برق شهرک صنعتی عباس آباد را 138 مگاوات عنوان کرد و افزود: در طول دو سال گذشته 90 مگاوات به این ظرفیت اضافه شده است و همچنین میزان افزایش ظرفیت برق در شهرک صنعتی دماوند نیز 600 درصد و شهرک های صنعتی فیروزکوه، شمس آباد 100 درصد می باشد.
عسگری در ادامه با اشاره به پشتیبانی 200 هزار فرصت شغلی در استان با ایجاد زیرساخت های شهرک های صنعتی بیان کرد: موضوع تامین آب شهرک های صنعتی نیز به عنوان موضوع مهم در دستور کار قرار گرفت و با انتقال آب از سد ماملو در سال گذشته مشکل آب شهرک صنعتی عباس آباد و صنایع پایین دستی مرتفع گردید.
وی همچنین با تاکید بر تسریع پروژه انتقال آب از کانال محمدیه به شهرک صنعتی شمس آباد گفت: این پروژه اولین پروژه استفاده مجدد از پساب تصفیه خانه در سطح کشور است که از پیشرفت فیزیکی 30 درصد برخوردار است و با بهره برداری آن در اردیبهشت سال جاری 10 میلیون مترمکعب به ظرفیت آب شهرک صنعتی شمس آباد و 8 دهم میلیون مترمکعب به شهرک آلومینیوم کاران افزوده می شود.
معاون اقتصادی استاندار تهران تسریع و دقت در انتخاب پیمانکاران پروژه های زیر ساختی را از عوامل مهم موفقیت در تکمیل و بهره برداری از این پروژه ها دانست و افزود: ستاد مدیران استان با هماهنگی کامل تلاش خود را در راستای تامین زیرساخت ها و رفع موانع تولیدبا تلاش و کار جهادی به عمل خواهد آورد.
انتهای پیام/