شنبه 19 مهر 1404
تاریخ : پنجشنبه 6 آبان 1400
کد 139275

8 اخطار پلمب صنفی و بهداشتی به واحدهای نانوایی و قنادی متخلف در شهرستان دماوند

طی گشت مشترک نظارتی 8 اخطار پلمب صنفی و بهداشتی به واحدهای نانوایی و قنادی متخلف در شهرستان دماوند داده شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، طرح تشدید بازرسی و نظارت از واحدهای صنفی نانوایی و قنادان همچنان طی گشت مشترکی با حضور بازرسان نظارتی به اجرا درآمد.

 

در این طرح تیم‌های بازرسی متشکل از بازرسین اتاق اصناف، اداره صمت و بازرسین شبکه بهداشت و فرمانداری شهرستان دماوند در تمامی حوزه شهرستان دماوند در شهرها و روستاهای مجاور ادامه خواهد داشت.

 

از 35 واحد بازرسی شده در این هفته 6 اخطار پلمب و دو اخطار تخلف بهداشتی، 7 برگه گزارش تخلف بازرسی به تعزیرات ارجاع داده شد.

 

شهروندان در صورت مشاهده تخلفات صنفی از جمله نداشتن ساعت پخت معین و منشور اخلاقی با شماره‌های 76344748و 124 تماس حاصل فرمایند.


انتهای پیام/

  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 6 آبان 1400
  • ساعت 12
  • توسط سعید خانی /فرمانداری شهرستان دماوند
  • تعداد بازدید 1
نظرات شما
captcha refresh
Aa