شنبه 19 مهر 1404
تاریخ : يکشنبه 14 آذر 1400
کد 138726

ساداتی: پدافند غیرعامل یعنی دفاع ازآرمانها و ثبات آرامش مردم است

فرماندار شمیرانات گفت: پدافند غیر عامل یکی از مولفه های اصلی امنیت است و موجب ثبات امنیت و ارامش مردم می شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان شمیرانات، سید مهدی ساداتی در جلسه پدافنذد غیر عامل شهرستان با اشاره به اصلی ترین مولفه اقتدار کشور اظهار داشت: امروز کشوردر مولفه های نظامی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مقتدر است و توانسته تحریم های ظالمانه را به فرصت تبدیل کند.
رئیس پدافند غیر عامل شمیرانات تصریح کرد: یکی از مولفه های اصلی امنیت پدافند غیر عامل است که با دفاع از آرمانهای مردم آرامش را برای آنها به ارمغان آورده است.
وی با اشاره به تهدیدات سایبری به زیر ساخت های دستگاهها ابراز کرد: استفاده از شیوه های نوین در صیانت از زیر ساختها و سامانه های خدماتی در اولویت دستگاتاهای شهرستانی قرار دارد و با اتخاذ تمهیدات لازم نباید خللی در خدمت رسانی به مردم ایجاد گردد.
ساداتی بیان اشت: صیانت از سیستم ها و زیر ساخت های سخت افزاری و نرم افزاری برعهده سازمان متبوع است و با تقویت امنیت کرامت و حرمت مردم حفظ می شود. مردم با اعتماد به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قدردان تلاش ها هستند.
 

 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 14 آذر 1400
  • ساعت 11
  • توسط روابط عمومی فرمانداری شمیرانات
  • تعداد بازدید 43
  • واحد ارجاع دهنده فرمانداری شمیرانات
نظرات شما
captcha refresh
Aa