شنبه 15 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 8 آذر 1400
کد 138485

بررسی مشکلات قالیبافان قرچک با حضور فرماندار شهرستان

نشست بررسی مسائل و مشکلات قالیبافان شهرستان قرچک با حضور بهمن خطیبی فرماندار، میرزایی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت و دیگر مسئولان و نمایندگان قالیبافان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری فرچک، فرماندار در این نشست اظهار داشت:حدود 1200 نفر در حوزه قالیبافی این شهرستان فعالیت دارند که نیازمند حمایت‌های جدی دولت و مسئولان هستند.
بهمن خطیبی افزود: قرچک در صنعت قالیبافی هنرمندان خوبی دارد و در حوزه های دیگر فرش از جمله رفوگری، فروشندگان لوازم قالیبافی و قالیشویی نیز فعالیت های خوبی در حال انجام است.
وی بیان کرد: بسیاری از مشکلات این حوزه، به دلیل فعالیت تحت نظر اتحادیه هایی است که ارتباط خاصی با اینگونه مشاغل ندارند.
خطیبی ادامه داد: در حال حاضر 14 اتحادیه صنفی در شهرستان قرچک فعال هستند، اما ادغام برخی اتحادیه ها در سال های گذشته مشکلاتی برای تعدادی از صنوف ایجاد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: خواسته فعالان این حوزه، احیای اتحادیه و فعالیت در قالب یک مجموعه تخصصی است تا بتوان به مشکلات این صنف بهتر رسیدگی کرد.
فرماندار قرچک گفت: فرمانداری، اداره صمت و اتاق اصناف از این موضوع حمایت می کند، مشروط بر اینکه تمامی امور طبق ضوابط قانونی پیش برود و تمام جوانب کار از سوی نمایندگان پیشنهاد دهنده احیای این اتحادیه دیده شود.













 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 8 آذر 1400
  • ساعت 11
  • توسط روابط عمومی فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 27
  • واحد ارجاع دهنده فرمانداری قرچک
نظرات شما
captcha refresh
Aa