مشکلات جادهای و ترافیکی معابر اصلی و فرعی شهر کیلان بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، صبح امروز نشست بررسی مشکلات جادهای شهر کیلان با حضور نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس، شهردار، رئیس شورای اسلامی شهر کیلان و جمعی از مسئولان در دفتر شورای اسلامی شهر کیلان برگزار شد.
در این نشست با حضور سرهنگ کهریزی، فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران، معاون مدیر کل اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای، معاون مدیر کل اداره راه و شهرسازی، فرمانده پلیس راه محور دماوند، مشکلات جادهای و ترافیکی معابر اصلی و فرعی شهر کیلان مورد بررسی قرار گرفت.
بر این اساس به منظور رفع مشکلات ترافیکی مقرر گردید که بازدید مشترکی با حضور شهردار کیلان، رئیس راهداری و فرمانده پلیس شهرستان دماوند از محورها و سطح شهر کیلان صورت گیرد و راهکارهای مناسبی جهت رفع مشکلات ارائه گردد.
در این نشست پرج، شهردار کیلان ضمن قدردانی از پیگیریهای نماینده مردم در مجلس در خصوص رفع مشکلات جادهای بیان کرد: اجرای عملیات لکهگیری معابر اصلی محدوده قانونی شهر کیلان در دستور کار قرار دارد.
همچنین پیمان آقاجاناحمدی، رئیس شورای اسلامی شهر کیلان در این نشست اظهار داشت: با بررسیهای صورت گرفته، جادههای ورودی کیلان از هر طرفی دچار مشکلات عدیدهای هستند.
وی افزود: محور قدیم کیلان (صالحآباد) بسیار پرتردد و خطرناک است و جاده کمربندی کیلان و جاده منتهی به ایوانکی نیز وضعیت مناسبی ندارند.
رئیس شورای اسلامی شهر کیلان ادامه داد: به دستور نماینده محترم، بازدیدی از نقاط حادثهخیز صورت گرفت و گزارشی در این ارتباط به ایشان ارائه گردید.
آقاجان احمدی خاطرنشان کرد: اجرای بلوار کردر در مسیر محور تهران-سمنان در حال انجام است و متأسفانه ۲ میلیارد تومان اعتبار استانی این پروژه در سالهای گذشته برگشت داده شد.
وی تصريح کرد: در این راستا، با توجه به اهمیت محور تهران-سمنان (کیلان – ایوانکی) تقاضا داریم که در اختصاص مجدد اعتبار استانی پروژه بلوار کردر مساعدت شود.
رئیس شورای اسلامی شهر کیلان اظهار داشت: بازسازی و مرمت جاده کمربندی کیلان باید مورد توجه قرار بگیرد، چراکه خرابیهای این جاده موجب شده بسیاری از کامیونها از داخل شهر تردد کرده و مشکلاتی ایجاد نماید.
آقاجان احمدی گفت: از تلاشها و پیگیریهای مجدانه دکتر رسولینژاد و مسئولان مربوطه در راستای رفع نقاط حادثهخیز و مشکلات ترافیکی قدردانی میکنیم.
انتهای پیام/