جمعه 25 مهر 1404
تاریخ : دوشنبه 12 مهر 1400
کد 136388

مراسم سوگواری روزهای پایانی ماه صفر درحرم عبدالعظیم (ع) برگزار می‌شود

به مناسبت فرارسیدن روزهای پایانی ماه صفر ویژه برنامه‌های ایام سوگواری رحلت حضرت رسول اکرم (ص)، شهادت حضرت امام حسن (ع) و حضرت امام رضا (ع) در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان ری، ویژه برنامه سوگواری از روز شنبه دهم مهرماه شروع شده و به مدت پنج شب بعد از نماز مغرب و عشا در صحن امام حسین (ع) آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) با حضور جمعیت و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی با سخنرانی حجت الاسلام اویسی و مرثیه خوانی ذاکرین آل الله درحال برگزاری است.

این گزارش می افزاید: همچنین سه شنبه ۱۳ مهرماه مصادف با سالروز رحلت پیامبر مکرم اسلام (ص) و شهادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) ویژه برنامه ای به صورت زنده و مستقیم از ساعت ۱۵ با سخنرانی حجت الاسلام سید حمید میرباقری و مرثیه خوانی حاج محسن طاهری به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می رود. 

ویژه‌ برنامه سالروز شهادت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) مقارن با پنجشنبه ۱۵ مهرماه، با سخنرانی حجت الاسلام حائری زاده و مرثیه ‌سرایی حاج احمد نیکبختیان از ساعت ۱۵ همراه با پخش زنده از شبکه قرآن سیما از دیگر برنامه های این ایام خواهد بود.

در این گزارش تاکید شده است: با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا از مردم عزیز تقاضا می شود برای حضور در مراسم، استفاده از ماسک و رعایت شیوه نامه های بهداشتی را مدنظر قرار دهند.

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 12 مهر 1400
  • ساعت 12
  • توسط روابط عمومی فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 55
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری ری
نظرات شما
captcha refresh
Aa