مشاور فرمانده کل سپاه از اقدامات استاندار تهران تقدیر کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ سردار یزدی در آیین تجلیل از ایثارگران دفاع مقدس شاغل در استانداری تهران اظهار داشت: بنده کمتر عادت به استفاده از عنوان جهادی برای مدیران دارم اما انصافا اقدامات برادر محسنی بندپی از بدو تصدی سمت استانداری تهران شایسته تقدیر و استفاده از لفظ جهادی است
وی افزود: هرچند از سال ۹۲ اقدامات برادرانم هاشمی و مقیمی در مسند استانداری تهران هم ارزنده بود اما انصافا از سال ۹۷ و آغاز خدمت محسنی بندپی شاهد اثربخشی اقدامات استانداری تهران در سیل خوزستان، مدیریت بیماری کرونا و غیره کاملا مشهود بود.
مشاور فرمانده کل سپاه تاکید کرد: در جریان سیل خوزستان که مقارن با حضور اینجانب در سپاه استان تهران بود شاهد بودم که ایشان و همکارانشان دلسوزانه در خوزستان خدمت رسانی می کردند و برای بنده درس بود و انصافا هر کاری کردیم حمایت های ایشان را شاهد بودیم و برای هر استانی وجود استانداری با چنین روحیه دلسوزانه یک نعمت است.
انتهای پیام/