مدیرعامل سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری اسلامشهر گفت: با بهره برداری از پارک شش و نیم هکتاری شهید حاج قاسم سلیمانی، سرانه فضای سبز در اسلامشهر به بیش از ۱۰ متر افزایش می یابد.
به گزارش مرکز ارتباطات شهرداری اسلامشهر، هوشمند عسگریان رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری اسلامشهر اظهار داشت: با بهرهبرداری از بزرگترین بوستان استان تهران در شهرستان اسلامشهر، تا یک ماه آینده سرانه فضای سبز برای جمعیت ۶۰۰ هزار نفری اسلامشهر به ۱۰ متر می رسد.
وی گفت: بوستان ۶/۵ هکتاری شهید حاج قاسم سلیمانی در ضلع غربی شهرک امام حسین(ع) واقع و با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد از ابتدای سال ۹۸ کلنگ احداث آن به زمین زده شد و تاکنون بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
عسگریان با اشاره به تجهیزات و امکانات منحصر به فرد این بوستان تاکید کرد: دریاچه مصنوعی بوستان در فضایی به مساحت ۱/۵ هکتار و دارای رستوران هوایی در وسط آن، احداث تپه مصنوعی، ساختمان بوم گردی، فضای بازی در دو ضلع غربی و شرقی پارک، آلاچیق و... از امکانات در نظر گرفته شده برای این بوستان است.
وی ادامه داد: در سال گذشته سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری در راستای افزایش سرانه فضای سبز و رفاه حال شهروندان بوستان عرش را در شهرک قائمیه در فضایی به مساحت تقریبی ۶۴۰۰ متر و بوستان زینبیه در شهرک واوان را در مساحت ۳۴۵۹ متر احداث کرده است.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری با اشاره به فضاهای سبز در حال احداث در اسلامشهر تصریح کرد: باغ ایرانی به وسعت ۱۳ هزار و ۲۹۰ متر در انتهای بلوار خلیج فارس، باغ زیتون به وسعت ۱۳ هزار و ۵۰۰ متر در شهرک امام حسین و پارک سردار شهید سلیمانی به وسعت بیش از ۶۵ هزارمتر نیز در حال احداث بوده و به زودی به بهرهبرداری میرسد.
عسگریان با تاکید بر ادامه فعالیت های سازمان برای حفظ و نگهداری بوستان ها و فضاهای سبز در فصل سرما خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر فصل و آغاز فصل سرما، هرس درختان، شناسایی درختانی که احتمال سقوط بر اثر نذورات جوی دارند، هرس سبز درختان سوزنی برگ در صورت نیاز و ... در دستور کار این سازمان قرار دارد.