چهارشنبه 23 مهر 1404
تاریخ : يکشنبه 28 شهريور 1400
کد 135786

رفع مشکل افزایش ۱۰۰۰ درصدی تعرفه بهای گاز ریخته‌گران شهرستان دماوند با ورود نماینده مجلس

رئیس اداره صمت شهرستان دماوند از رفع مشکل افزایش ۱۰۰۰ درصدی تعرفه بهای گاز ریخته‌گران شهرستان دماوند با ورود نماینده مجلس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، آرش آقاجان احمدی در این خصوص اظهار داشت: طی چندین ماه است که مشکل افزایش ۱۰۰۰ درصدی تعرفه بهای گاز ریخته گران نگرانی بیش از ۵۰۰ خانوار که در حالت بیکار شدن سرپرست خانوار بودند بسیار حاد شده بود.

وی افزود: خوشبختانه با ورود به‌موقع و مستقیم دکتر رسولی نژاد نماینده مردم شریف شهرستا‌ن‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی و پیگیری‌های کاملا مکرر و روزانه ایشان، جلسات فوری در سازمان صمت استان تهران به ریاست مهندس صادقی و همچنین جلسات در استانداری محترم و حتی در سطح ملی برگزار و مقرر شد که تعرفه مذکور اصلاح شود.

رئیس اداره صمت شهرستان دماوند ادامه داد: حداقل ۲۵ کارخانه ریخته‌گری و تراشکاری وابسته به آنها در شهرستان دماوند تعطیل و کارگران کاملا بیکار می‌شدند.

آقاجان احمدی گفت: پیگیری‌های مکرر نماینده شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی و متعاقب آن دستگاه‌های مرتبط دغدغه کلی و فرا شهرستانی را برطرف نمود.
 

انتهای پیام/

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 28 شهريور 1400
  • ساعت 12
  • توسط روابط عمومی-سعید خانی فرمانداری شهرستان دماوند
  • تعداد بازدید 3
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری دماوند
نظرات شما
captcha refresh
Aa