سه شنبه 22 مهر 1404
تاریخ : شنبه 27 شهريور 1400
کد 135656

توزیع 2500 بسته لوازم التحریر در راستای کمک های مومنانه/ قریب به 1600 میلیون ریال هدیه به محصلان تحت پوشش در رباط کریم

فرماندار رباط کریم خواستار هم افزایی کمیته امداد با دستگاه‌ های دولتی و غیر دولتی، اصناف، بازاریان، خیرین و دیگر اقشار در جهت مشارکت در تهیه لوازم ‌التحریر دانش آموزان نیازمند شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم، نظام ملکشاهی در معیت امام جمعه شهر رباط کریم، معاون سیاسی انتظامی فرمانداری و تعدادی از مسئولان شهرستان با حضور در دار القرآن در مراسم توزیع 2500 بسته لوازم التحریر بین خانواده های نیازمند تحت پوشش موسسه خیریه کوثر حضور یافت و بیان کرد: کودکان آسیب پذیرترین گروه جامعه انسانی و آینده سازان کشور هستند و باید با درک صحیح جایگاهشان، زمینه پیشرفت و رشد آن ها را مهیا کرد.


مقام عالی دولت در شهرستان ارزش هر بسته لوازم التحریر را 60 هزار تومان دانست و افزود: بسته با اعتباری 150 میلیون تومانی، شامل هفت قلم لوازم تحصیل و نوشت‌ افزار با  است که با بسته‌ بندی مناسب و رعایت مسائل بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا به دانش آموزان نیازمند جامعه هدف تحویل داده خواهد شد. کما این که در هفته گذشته، ۴۲ پک  لوازم تحریر به ارزش شش میلیون و 500 هزار تومان توسط بهزیستی شهرستان در قالب رزمایش مواسات و همدلی بین خانوارهای تحت پوشش اهدا شد.
وی در ادامه با توجه به شروع سال تحصیلی جدید افزود: در سال جاری با توجه به شیوع بیماری کرونا و شرایط نامساعد اقتصادی، برخی از خانواده ها امکان فراهم نمودن مقدمات اولیه تحصیل فرزندان خویش را نداشتند که با کمک خیرین همیشه در صحنه این مهم فراهم شود و امید داریم این امر خداپشندانه بیش از پیش گسترش یابد.

  • نوشته شده
  • در شنبه 27 شهريور 1400
  • ساعت 14
  • توسط روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم
  • تعداد بازدید 13
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری رباط کریم
نظرات شما
captcha refresh
Aa