به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، مرحله دوم واکسیناسیون فرهنگیان دماوند برای مقابله با کرونا از روز سهشنبه هفته گذشته آغاز شد تا کادر آموزش و پرورش آماده استقبال از دانش آموزان در سال تحصیلی جدید باشند.
با گذشت یک ماه از مرحله اول واکسیناسیون فرهنگیان که طی آن حدود ۱۲۰۰ نفر از معلمان، مدیران و کادر اداری مدارس این مدیریت، دُز اول واکسن کووید ۱۹ خود را دریافت کرده بودند، از روز سه شنبه ۹ شهریور ماه ۱۴۰۰ تا روز ۱۵ شهریور ماه، تزریق دُز دوم واکسن فرهنگیان دماوند انجام می شود.
طبق هماهنگیهای صورت گرفته با بهداشت و درمان شهرستان دماوند، تزریق دز دوم واکسن کرونا از ساعت ۱۰ تا ۱۳ در مرکز تجمیعی واکسیناسیون واقع در سالن ورزشی هلال احمر به آدرس دماوند، جیلارد، کوچه شهید ریاضتی انجام میشود.
همکاران شاغل در مدارس دولتی و غیردولتی و پیش دبستانی می توانند طبق تاریخ قید شده در کارت واکسن مرحله اول، جهت دریافت دز دوم واکسن خود، با در دست داشتن کارت ملی، کارت پرسنلی و کارت واکسیناسیون مرحله اول به واکسیناتورهای ویژه فرهنگیان در مرکز ذکر شده مراجعه کنند.
انتهای پیام/