لیلا واثقی فرماندار قدس با شوراهای اسلامی و دهیاران روستاهای دانش، زرنان بالا و پایین، هفت جوی دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس؛ لیلا واثقی در این دیدارها ضمن تبریک موفقیت اعضای منتخب شوراهای اسلامی روستا در جلب آرای مردم، اظهار داشت: خوشبختانه در ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در حوزه شهرستان، از تمامی گروه ها و سلایق مختلف سیاسی حضور داشتند و خود را در معرض انتخاب مردم قرار دادند و این امر باعث حضور پرشور مردم و رقابتی تر شدن فضای انتخابات در حوزه شهرستان شد.
فرماندار قدس با بیان اینکه شوراهای روستا و دهیاران به عنوان عالی ترین مسئول اجرایی دولت در روستاها هستند گفت: دهیاران در توسعه روستاها نقش بنیادی و اساسی دارند و می بایست نسبت به توانمندی ها، استعدادها و ظرفیت ها شناخت کامل داشته باشند و با اولویت بندی برای رفع مشکلات و تنگناها با همکاری و تعامل ادارات و دستگاههای متولی برنامه ریزی کنند.
در ادامه این نشست دهیاران و شوراهای اسلامی مشکلات موجود در روستاها را بیان نموده و نماینده عالی دولت ضمن تاکید بر ترویج فرهنگ مشارکت و اجرای پروژه های عمرانی در سطح روستاها راهکارهایی را به منظور رفع موانع ارائه دادند.