فرماندار رباط کریم گفت: در کار شورا اختلاف نظر امری طبیعی است اما خروجی کار باید متضمن مصالح و منافع ولی نعمتان باشد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم، نظام ملکشاهی در سومین جلسه نشست با اعضای ششمین دوره شوراهای اسلامی شهرهای رباط کریم، پرند و نصیرشهر که صبح امروز در سالن جلسات حوزه فرماندار برگزار شد، بیان کرد: در روز دوازدهم اردیبهشت و نخستین نشست با اعضای شوراها بنا بر این بود که براساس تبصره ذیل ماده 83 قانون شوراها، تا انتخاب شهردار به مدت یک ماه، عهده دار و مسئول اداره امور شهری و ترکیب اعضای هیئت رئیسه برای سال نخست انتخاب شود که اعضا درخواست مبنی بر انتخاب در محل شوراها تا روز پنجشنبه را مطرح نمودند که مورد موافقت قرار گرفت اما جز شورای پرند، شوراهای رباط کریم و نصیرشهر نتوانستند بر این مهم فائق آیند، از این روی امروز دوباره جلسه در فرمانداری برگزار و با وجود اختلاف های سلیقه، در نهایت با وحدت رویه و همدلانه اعضا انتخاب شدند.
مقام عالی دولت در شهرستان با خطاب قرار دادن اعضای شورا و سرپرستان شهرداری و شهرداران به وفاق در راستای توسعه و آّبادانی شهرها و پرهیز از حاشیه عنوان کرد: اعضای شوراهای اسلامی بدانند منتخب مردم هستند پس با پرهیز از ورود به مسایل حاشیه ای، حزبی و جناحی تنها حل مشکلات شهر و توسعه آن را در راستای رفاه شهروندان را مورد توجه قرار دهند. اعضای شورا باید کاری کنند که رضایت خدا و مردم را جلب و وجدان خود را آسوده کنند چون وجدان مهم ترین سرمایه درونی است.
ملکشاهی در خصوص ترکیب هیئت رئیسه شوراهای اسلامی شهرستان و سرپرستان شهرداری بیان کرد: در شهر رباط کریم؛ با اتفاق آرا و رای تمامی افراد، منوجهر جعفری به عنوان رئیس، پریسا ایلانلو در مقام نایب رئیس، فاطمه برآورده در جایگاه خزانه دار، محمود معبودی به عنوان سخنگو، مریم تقوی فر و خسرو نفر نماینده در شورای شهرستان و قاسم زمانیان مشاور عالی فرماندار در امور شوراهای رباط کریم انتخاب شدند. هم چنین با تجمیع شش رای، حشمت اله قاسم زاده از پرسنل رسمی شهرداری رباط کریم مسئول اداره امور شهرداری شد.
فرماندار رباط کریم در خصوص ترکیب اعضای شورای شهر پرند اظهار کرد: حسین کسمرادی چگینی، رییس سومین دوره شورای شهر پرند، محمد جواد گودرزی به عنوان نایب رییس، مینا جعفری در جایگاه سخنگو، حسین قهرمانی نماینده در شورای شهرستان، فضل الله چراغی و رحمت الله پایدار نیز به عنوان منشی، ترکیب هیئت رییسه نخستین سال این دوره از شورای شهر را تشکیل دادند و فرداد الماسی با اکثریت آرا پیگیر امورات شهرداری و شهر شد.
وی در ادامه افزود: با تعداد آرای کامل اعضا در شهر نصیرشهر؛ ربعلی عبدی به عنوان رییس و نماینده در شورای شهرستان، علی محمودی در مقام نایب رییس، علی عبدی خزانه دار و سخنگو، محمدرضا تیمورپور و مسعود اصغری به عنوان منشی مشغول به فعالیت در ششمین دوره شورای اسلامی و فرشاد شهسواریف شهردار اسبق با پنج رای در مقام خود ابقا شد.