شنبه 26 مهر 1404
تاریخ : يکشنبه 6 تير 1400
کد 132944

فرماندار ری خبر داد؛ تحقق ۴۲ درصدی ایجاد اشتغال در سه ماهه اول سال «تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها» در شهرستان ری

فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: بر اساس ارزیابی صورت گرفته در کارگروه اشتغال استان تهران، شهرستان ری با ایجاد اشتغال برای ۲۸۴۱ نفر در سه ماهه اول سال «تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها» و تحقق ۴۲ درصدی تعهد اشتغال، رتبه نخست در استان تهران را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان ری، حسین توکلی کِجانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: در شهرستان ری حرکت در مسیر اجرای شعار سال ۱۴۰۰ که از تاکیدات مهم مقام معظم رهبری است در اولویت قرار دارد و همه دستگاه های شهرستان این امر مهم را در دستور کار قرار داده اند.

معاون استاندار تهران افزود: در سال گذشته با همت و پیگیری مجموعه ادارات و دستگاه های اجرایی شهرستان ری، تعهد معین شده برای شهرستان در حوزه اشتغال به میزان ۲۲۸ درصد محقق شد و امسال نیز تعهد شهرستان ری ایجاد ۶۶۸۸ فرصت شغلی است که از ابتدای سال تلاش برای ایجاد اشتغال آغاز شد.

فرماندار ویژه شهرستان ری تصریح کرد: بر اساس ارزیابی صورت گرفته در کارگروه اشتغال استان تهران، شهرستان ری با ایجاد اشتغال برای ۲۸۴۱ نفر در سه ماهه اول سال «تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها» و تحقق ۴۲ درصدی تعهد اشتغال، رتبه نخست در استان تهران را کسب کرد.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 6 تير 1400
  • ساعت 11
  • توسط روابط عمومی فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 34
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری ری
نظرات شما
captcha refresh
Aa