معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: در طرح تام از محل منابع شرکتهای دولتی وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت، تسهیلات به طرحهای اجرایی با نرخ ۱۸ درصد پرداخت می شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری تهران، حشمت الله عسگری در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با اشاره به بررسی ۱۱ طرح تولیدی و صنعتی در سطح استان تهران اظهار داشت: عموم طرح ها در ارتباط با تقسیط تسهیلات بانکی بود که در سال های گذشته افزایش یافته و به دلیل شرایط شیوع ویروس کرونا و تعطیلات ناشی از آن و تحریم، صاحبان کسب و کار قادر به پرداخت آن نبودند.
وی بیان کرد: دستور کار دوم نیز طرح تأمین مالی برای سال جاری بود که سه طرح با عنوان طرح «جهش تولید»، طرح « تام ویژه صنایع معدنی» و طرح «رونق تولید» در دستورکار دولت قرار گرفته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در تعریف طرح «تام ویژه صنایع معدنی» افزود: طی توافق با دو بانک تجارت و صنعت، معدن مقرر شده از محل منابع شرکتهای دولتی وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت معادل آن تسهیلات به طرحهای اجرایی با نرخ ۱۸ درصد پرداخت شود.
عسگری همچنین تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون حدود ۸۰۰ میلیارد تومان از محل طرح رونق پرداختی صورت گرفته است.
انتهای پیام/