معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با بیان اینکه همه دستگاهها و سازمان ها باید سرباز محیط زیست باشند بر الحاق هزار و ۲۵۰ هکتار از عرصه های تعاونی های مسکن به محیط زیست تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، عبدالرضا چراغعلی در بازدید از پاسگاه محیط بانی کن و سولقان که به مناسبت هفته محیط زیست صورت پذیرفت، ضمن تقدیر از محیط بانان
اظهار داشت: بحث محیط زیست در تمام دنیا تبدیل به یک نهضت عمومی شده است.
وی افزود: قرار نیست محیط بانان و کارکنان محیط زیست به تنهایی به سراغ حفاظت از محیط زیست بروند، بلکه ما نیاز به نهضت عمومی و همراهی اقشار مختلف داریم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با بیان اینکه در استانداری تلاش می کنیم تا تعامل سازنده ای بین مردم و محیط زیست ایجاد شود تصریح کرد: در جهت پایداری از عرصه محیط زیست که برای پایتخت بسیار مهم است تلاش می کنیم تا هزار و ۲۵۰ هکتار از عرصه های تعاونی های مسکن به محیط زیست الحاق شود.
انتهای پیام/