يکشنبه 20 مهر 1404
تاریخ : سه شنبه 25 خرداد 1400
کد 132414

دیدار مردمی سعید استاد فرج شهردار باقرشهر با شهروندان

سعید استاد فرج شهردار باقرشهر با تعدادی از شهروندان دیدار و ضمن رسیدگی بی‌واسطه به مشکلات آنان، دستورات لازم را صادر کرد.
به گزارش روابط عمومي شهرداری و شوراي اسلامي باقرشهر؛
با توجه به نياز برقراري ارتباطي پويا و دوسويه بين شهروندان ملاقات مردمي شهردار و شهروندان صبح امروز  سه شنبه 25 خرداد ماه 1400و با رعايت پروتكل هاي بهداشتي در دفتر كاري وي برگزار شد.
 شهردار باقرشهر در بيان ملاقات مردمي،يادآور شد:در صورت عدم نقض قانون،رسيدگي به مطالبات و مشكلات شهروندان در حوزه هاي مختلف شهري با هم انديشي مديران مربوطه در پروسه زماني كوتاهتري انجام مي شود.
وي تأكيد كرد:رفع كامل تمامي مشكلات مطرح شده امكان پذير نيست چرا كه برخي از آنها منع قانوني دارند و برخلاف درخواست شهروندان،مطابق درخواست قابل رسيدگي نيست ولي در اين جلسات با استناد به قانون،دليل عدم رسيدگي به مطالبات شرح و در فضايي دوستانه مراجعه كننده نسبت به موضوعات آگاه مي شوند.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 25 خرداد 1400
  • ساعت 11
  • توسط شهرداری باقرشهر
  • تعداد بازدید 94
نظرات شما
captcha refresh
Aa