مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری تهران از آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات مطلوب در استان تهران خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، رضا آقاعلیخانی در جلسه ستاد انتخابات استان تهران اظهار داشت: از هرگونه فعالیت عمرانی و حفاری در ایام انتخابات خودداری شود و در تهران تا دو روز بعد انتخابات هم فعالیت عمرانی و حفاری انجام نشود.
وی ادامه داد: به منظور ارتقا آمادگی لازم برای مواقع بحرانی ستادی با عضویت دستگاه های خدمات رسان و با محوریت مدیریت بحران استانداری تشکیل و می بایست در روز انتخابات در استانداری حضور داشته باشند.
مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری تهران با اشاره به آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات مطلوب خاطرنشان کرد: باید خطوط ارتباطی مخابرات برقرار باشد تا مشکلی نداشته باشیم.
انتهای پیام/