استاندار تهران گفت: بایستی برنامه خاصی را برای استان تهران با پیچیدگی های خاص طراحی کنیم تا شرایطی فراهم شود و شاخص های امید به زندگی در استان ارتقا یابد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ انوشیروان محسنی بندپی در جلسه شورای راهبردی جمعیت استان مشترک با وبینار تغییرات جمعیت ایران و جهان اظهار داشت: در زمینه بارورسازی زوج های نابارور بیمه ها بایستی پوشش بیمه ای گسترده داشته باشند.
وی با اشاره به لزوم پویایی سند جمعیتی استان ادامه داد: بایستی برنامه خاصی را برای استان تهران با پیچیدگی های خاص طراحی کنیم تا شرایطی فراهم شود تا شاخص های امید به زندگی در استان ارتقا یابد.
استاندار تهران سپس خاطرنشان کرد: در زمینه کاهش طلاق نیز بایستی اموزش های پیش، حین و بعد ازدواج ارتقا یابد تا ظرفیت نقدپذیری و تاب آوری افراد بالاتر برود.
محسنی بندپی گفت: جمعیت جوان کشور جمعیت بانشاط و مولدی هستند که باید برنامه ریزی درستی برای آنها انجام داد تا ارزش افزوده خوبی برای کشور فراهم کنند.
انتهای پیام/