دوشنبه 28 مهر 1404
تاریخ : چهارشنبه 29 ارديبهشت 1400
کد 131220

برگزاری یادواره ۱۱ شهید عملیات بیت‌المقدس شهرستان دماوند در خردادماه ۱۴۰۰

جانشین سپاه حضرت جوادالائمه(ع) دماوند از برگزاری یادواره ۱۱ شهید عملیات بیت‌المقدس شهرستان دماوند در خردادماه ۱۴۰۰ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، سروان پاسدار محمد میرزایی با اعلام این خبر اظهار داشت: در خصوص برگزاری برنامه های محوری ویژه گرامیداشت یوم‌الله سوم خرداد، یادواره ۱۱ شهید پاسدار عملیات بیت المقدس شهرستان دماوند در تاریخ 6 خردادماه از ساعت 17 تا 19 در شهر آبسرد با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله اجتماعی در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: تشریح و تبیین افکار امام راحل به جوانان در جهت جلوگیری از ایجاد تحریف در این خصوص بسیار حائز اهمیت است که برنامه ریزی هایی به این منظور صورت گرفته است.

جانشین سپاه حضرت جوادالائمه(ع) دماوند برنامه های اجرایی شهرستان دماوند در راستای گرامیداشت یوم‌الله سوم خرداد و سالگرد ارتحال ملکوتی امام راحل(ره) با توجه به شعار محوری "ما مقتدریم"، شامل فضاسازی متناسب با این ایام با موضوع حماسه آزادی خرمشهر همکاری شهرداری ها، نورافشانی سطح شهر، تولید و پخش کلیپ و نماهنگ با محوریت حماسه آزادی خرمشهر، برگزاری نشست بصیرتی و روشنگری در فضای حقیقی و مجازی، برگزاری رزمایش کمک مومنانه و مسابقات فرهنگی، هنری و ورزشی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خواهد بود.

میرزایی در خصوص ویژه برنامه رحلت ملکوتی امام راحل(ره)، با توجه به شرایط کرونایی بر اساس سیاست‌های ملی کرونا اقدام خواهیم کرد؛ علاوه بر این، تبیین و بررسی وصیت نامه سیاسی، الهی امام راحل(ره) بسیار حائز اهمیت است که این موضوع در دستور کار قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 29 ارديبهشت 1400
  • ساعت 11
  • توسط روابط عمومی-سعید خانی فرمانداری شهرستان دماوند
  • تعداد بازدید 3
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری دماوند
نظرات شما
captcha refresh
Aa