يکشنبه 27 مهر 1404
تاریخ : شنبه 25 ارديبهشت 1400
کد 130843

تاکید فرماندار پاکدشت بر رفع دغدغه های جامعه کارگری شهرستان

اولین نشست فرماندار پاکدشت با مسئولین تشکلهای صنفی کارگری با حضور نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت صبح روز پنجشنبه ، اولین نشست مهدی یوسفی جمارانی فرماندار پاکدشت با مسئولین تشکلهای صنفی کارگری با حضور فرهاد بشیری نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

بر پایه این گزارش فرماندار پاکدشت در این جلسه ضمن قدردانی از مجاهدت کارگران شریف شهرستان در راستای تحقق شعار سال گفت : کارگران جزء مهمترین ارکان توسعه به شمار می آیند و نقش بسیار موثری در چرخه صنعت ، تولید ، عمران و خدمات دارند .

یوسفی جمارانی اظهار کرد : بهترین تجلیل از این قشر زحمتکش ، رسیدگی به مشکلات آنها و تلاش برای رفع دغدغه ها و نیازهای آنان است .

وی افزود : از مهمترین مسائل برای کارگران ، موضوع امنیت شغلی ، بیمه ، مسکن و بهداشت و درمان است که امیدواریم بیش از پیش مورد توجه مسئولان و کارفرمایان قرار گیرد .

گفتنی است در ادامه جلسه ، نمایندگان تشکلهای صنفی کارگران حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات و مشکلات خود پرداختند و فرماندار پاکدشت دستورات لازم برای پیگیری و رفع مسائل جامعه کارگری شهرستان را صادر نمود.





   
   
   
   
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 25 ارديبهشت 1400
  • ساعت 11
  • توسط روابط عمومی فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 22
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری پاکدشت
نظرات شما
captcha refresh
Aa