شنبه 26 مهر 1404
تاریخ : دوشنبه 20 ارديبهشت 1400
کد 130610

کسب رتبه برتر شهرستان ری در اجرای طرح کارورزی در سال 1399

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ری گفت: تعهد شهرستان ری در سال 1399 برای اجرای طرح کارورزی (اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی) 65 نفر معین گردیده بود که با اشتغال 72 فارغ التحصیل دانشگاهی در این طرح، تعهد شهرستان به میزان 110 درصد محقق شد و طی آن شهرستان ری موفق به کسب رتبه اول اجرای طرح کارورزی در استان تهران شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان ری، مجید شایق رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ری در جلسه کارگروه اشتغال، سرمایه گذاری و بهبود محیط کسب و کار شهرستان ری گفت: مقام معظم رهبری در ابتدای سال های اخیر بر موضوعات اقتصادی، تولید و اشتغال تاکید دارند و در این راستا در شهرستان ری ظرفیت های خوبی وجود دارد که میتوان اقتصاد مقاومتی، تکیه بر تولید داخل و اشتغال پایدار را به خوبی اجرایی کرد تا ضمن ایجاد اشتغال حداکثری همچون سال گذشته، شعار "تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها" محقق شود.
 
شایق افزود: تعهد شهرستان ری در سال 1399 برای اجرای طرح کارورزی (اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی) 65 نفر معین گردیده بود که با اشتغال 72 فارغ التحصیل دانشگاهی در این طرح، تعهد شهرستان به میزان 110 درصد محقق شد و طی آن شهرستان ری موفق به کسب رتبه اول اجرای طرح کارورزی در استان تهران شد.
 
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ری تصریح کرد: مراکز فنی و حرفه ای می‌توانند در حوزه آموزش مشاغل کاربردی برنامه ریزی کنند تا نیروی کار متخصص و فعال به چرخه تولید وارد شود.
 
وی بیان داشت: دولت تسهیلاتی را برای مشاغل درنظر گرفته تا با استفاده از آن چرخه تولید تقویت شود که در این خصوص میتوان با معرفی ظرفیت های شهرستان ری، زمینه سرمایه گذاری تولیدکنندگان در این شهرستان را فراهم کرد.
 
شایق افزود: ایجاد اشتغال در سطح شهرستان ری جزو اولویت های دستگاه های اجرایی قرار گیرد تا همانند سال گذشته بالاترین میزان اشتغال در شهرستان ری با ثبت در سامانه رصد محقق شود.
 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 20 ارديبهشت 1400
  • ساعت 13
  • توسط روابط عمومی فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 24
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری ری
نظرات شما
captcha refresh
Aa