جمعه 25 مهر 1404
تاریخ : پنجشنبه 16 ارديبهشت 1400
کد 130464

لزوم تسریع در اجرای طرح اختصاص کد پستی به اماکن در شهر کیلان

در نشست مشترک سرپرست شهرداری کیلان با رئیس اداره پست دماوند بر لزوم تسریع در اجرای طرح اختصاص کد پستی به اماکن در شهر کیلان تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، صبح امروز، چنگیز احمدزاده، رئیس اداره پست شهرستان دماوند به همراه معاون این نهاد، با علی کاظمی، سرپرست شهرداری کیلان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست با توجه به اجرای طرح اختصاص کد پستی به اماکن و منازل در شهر کیلان، به بهره‌برداری هرچه زودتر این پروژه تاکید شد.

احمدزاده، رئیس اداره پست شهرستان دماوند نیز در این دیدار، از اجرا و بهره‌برداری طرح اختصاص کد پستی به اماکن و منازل شهر کیلان تا تیرماه سال جاری خبر داد.

علی کاظمی، سرپرست شهرداری کیلان نیز در این راستا اظهار داشت: امروزه ارائه هر خدماتی نظیر دریافت انشعابات آب، برق، گاز، تلفن و امور مالیاتی نیازمند کد پستی است و روزانه افراد زیادی برای دریافت کد پستی به شهرداری کیلان و اداره پست مراجعه می‌کنند.

وی گفت: در تلاش هستیم تا با اجرای طرح اختصاص کد پستی یکپارچه و پلاک‌کوبی کد پستی منازل با همکاری اداره پست بخشی از مشکلات روزانه مردم را برطرف کنیم.

انتهای پیام/

  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 16 ارديبهشت 1400
  • ساعت 12
  • توسط روابط عمومی-سعید خانی فرمانداری شهرستان دماوند
  • تعداد بازدید 4
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری دماوند
نظرات شما
captcha refresh
Aa