تلاش شهرداری صفادشت برنامه های کاهش بارترافیکی بلوار اصلی شهر،همچنان درحال اجراست.
به گزارش روابط عمومی شهرداری صفادشت؛ درپی اجرای طرح ساماندهی صنوف مزاحم و توقف غیرمجاز خودروهای سطح بلوار اصلی شهر صفادشت به منظور کاهش بار ترافیکی این بلوار شهروندان شهر با ابراز رضایتمندی از اجرای طرح مذکور استقبال نمودند.
گفتنی است،دراین خصوص حسین کریـمی،سرپرست حوزه خدمات شهری شهرداری صفادشت گفـت: شهرصفادشت شهری ترانزیتی و دارای شهرکهـای صنعتی می بـاشد کهبـاپایان کار روزانه کارگاهها، کارخانجات وادارات مستقر ازیک طرف وتوقف غیرمجازخودروهاو وانتی هایمیوه فروشترافیک سنگین دربلوارامام خمینی (ره) ایجاد می گردید که منجر به نارضایتی شهروندان از این وضعیت نیز شده بود.
کریمی ادامه داد،باهمکاری ادارات وارگانهای مربوطه و به منظور رفع مشکل ساماندهی وضعیت ترافیکی این بلوار علاوه بر نصب تابلوهای علائم راهنمایی و رانندگی ازتوقف خودروهای مزاحم جلوگیری بعمل آمد که خوشبختانه تا حدودی باعث روانسازی ترافیک این بلوار شده است.
کریمی همچنین درپایان با اشاره به مداوم بودن اجرای این طرح افزود، با در نظر گرفتن وضعیت معیشتی برخی صنوف بخصوص دوره گردها و وانتی های کنار خیابان تلاش گردید آنها را در سطح شهر جانمایی نماییم تا از لحاظ مالی مشکلی برای این قشر از جامعه ایجاد نگردد.
